Terug naar overzicht

Gratis kennismakingsworkshop Strategisch HRM

  • HRM

Hoe kunt u als HRM-afdeling ervoor zorgen dat u al aan de voorkant betrokken wordt bij veranderingsprocessen? Hoe kunt u het ad-hoc-werk beperken? En hoe kunt u aan de rest van de organisatie de toegevoegde waarde van de HRM-afdeling laten zien en een volwaardig gesprekspartner worden? 

Met de leerlijn Strategisch HRM van Driessen Opleidingen leggen we een goede basis om een proactief HRM-beleid en een professionele uitvoering daarvan te ontwikkelen. Wij geloven erin dat mens- en vakontwikkeling hand in hand gaan. In de aanpak onderscheiden we ons door sterk in te zetten op gedrag en vaardigheden in relatie tot veranderingsprocessen in combinatie met de ontwikkeling van kennis.

Kennismakingsworkshop Strategisch HRM

Tijdens een gratis workshop vertellen we je hier graag meer over en maak je tevens kennis met één van de trainers.

De workshopvindt plaats op:

  • Donderdag, 13 juni van 15:00 tot 17:00 uur, locatie Helmond
  • Donderdag, 3 september van 15:00 tot 17:00 uur, locatie Helmond

Data en locaties

dinsdag 3 september 2019
Helmond
Meer info

Ook incompany

Al onze opleidingen worden ook incompany aangeboden. Hierbij volgt een groep collega's de opleiding op bijvoorbeeld de locatie van de organisatie. Vul het incompany aanvraagformulier in indien je deze opleiding incompany wilt volgen.

Inschrijfformulier

Via onderstaand formulier kun je je als deelnemer aanmelden voor deze opleiding. Heb je een vraag over het formulier of ondervindt je problemen bij het invullen ervan, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0492 - 50 66 66 of stuur een bericht naar info@driessenopleidingen.nl.