Terug naar overzicht

Training cao PO - openbaar en bijzonder onderwijs

  • HRM

Als (startende) HRM’er binnen het primair onderwijs moet je over de nodige kennis van de cao-PO beschikken. Je wilt zowel de medewerkers als het management actief en volwaardig adviseren. Medewerkers zijn mondig en de regelgeving verandert voortdurend. Daarom is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de wet- en regelgeving. Deze training helpt je daarbij!  

Inhoud 

We bespreken de werkingssfeer en de totstandkoming van de arbeidsvoorwaarden en nemen de belangrijkste hoofdstukken van de cao-PO door. Aan bod komen onder andere: aangaan en beëindiging dienstverband, levensfasebewust personeelsbeleid en verlof. Aan het einde van deze training ben je volledig op de hoogte van de cao-PO en ben je in staat om ermee aan de slag te gaan in jouw organisatie! 

Resultaat 

Na het volgen van deze cursus ben je op de hoogte van de algemene toepassing, structuur, opbouw én inhoud van de cao-PO. 
 
Daarnaast ben je in staat om: 

  • moeilijke vragen van medewerkers adequaat te beantwoorden
  • actief en volwaardig advies te geven aan management en bestuur 

Duur 

1 dag


Data en locaties

donderdag 7 november 2019
Arnhem
Meer info

Ook incompany

Al onze opleidingen worden ook incompany aangeboden. Hierbij volgt een groep collega's de opleiding op bijvoorbeeld de locatie van de organisatie. Vul het incompany aanvraagformulier in indien je deze opleiding incompany wilt volgen.

Inschrijfformulier

Via onderstaand formulier kun je je als deelnemer aanmelden voor deze opleiding. Heb je een vraag over het formulier of ondervindt je problemen bij het invullen ervan, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0492 - 50 66 66 of stuur een bericht naar info@driessenopleidingen.nl.