Terug naar overzicht

Training Werkgeluk voor jouw organisatie

  • HRM

Werkgeluk staat steeds vaker op de HR-agenda. Gelukkige medewerkers presteren beter op de arbeidsmarkt, zijn minder vaak ziek, zijn flexibeler en staan meer open voor vernieuwingen en ontwikkelingen. Bovenal is het gewoon fijn als medewerkers gelukkig zijn. Als HRM’er draag je samen met het management in belangrijke mate bij aan goed werkgeverschap en het werkgeluk van de medewerkers. Maar hoe dan? Wat zijn de succesfactoren van goed werkgeverschap? Begint de verantwoordelijkheid bij de medewerkers zelf als het gaat om hun eigen werkgeluk?  

Inhoud 

In de training ‘Werkgeluk voor jouw organisatie’ leer je dat werkgeluk te trainen is. We nemen je mee in de belangrijkste competenties die je tegenkomt wanneer je werkt aan werkgeluk. Ook leer je hoe je het thema integreert in het HR-beleid van jouw organisatie.  

Resultaat 

Na het volgen van deze training ben je op de hoogte van: 

  • de betekenissen van het begrip werkgeluk en de gelukscompetenties die erbij horen
  • handvatten om werkgeluk vorm te geven in jouw organisatie 

Daarnaast ben je in staat om: 

  • werkgeluk te meten in jouw organisatie 
  • werkgeluk te integreren in het beleid en de HR-instrumenten 
  • werkgerelateerde situaties te koppelen aan (werk)geluk 
  • werkgeluk vast te houden in de dynamiek van zelfsturende teams 

Duur 

1 dag


Data en locaties

maandag 24 juni 2019
Amsterdam
Meer info
dinsdag 24 september 2019
Arnhem
Meer info
donderdag 28 november 2019
Helmond
Meer info

Ook incompany

Al onze opleidingen worden ook incompany aangeboden. Hierbij volgt een groep collega's de opleiding op bijvoorbeeld de locatie van de organisatie. Vul het incompany aanvraagformulier in indien je deze opleiding incompany wilt volgen.

Inschrijfformulier

Via onderstaand formulier kun je je als deelnemer aanmelden voor deze opleiding. Heb je een vraag over het formulier of ondervindt je problemen bij het invullen ervan, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0492 - 50 66 66 of stuur een bericht naar info@driessenopleidingen.nl.