Terug naar overzicht

Training Zakelijk tekenen

  • HRM
  • persoonlijke effectiviteit
  • zakelijk tekenen
  • creatieve communicatie

Elkaar goed begrijpen is soms best een klus. Taal kan soms verwarrend zijn. We weten dat je met beelden effectiever kunt communiceren. Mensen houden van plaatjes. Plaatjes zijn sneller te interpreteren, informatie wordt beter verwerkt en blijft beter hangen. Beelden werken erg versterkend in het overbrengen van je verhaal. Dat is waarom er ook steeds meer interesse is in het zakelijk tekenen.

Inhoud

Tekenen? ‘Maar ik kan niet tekenen!’ Dat is wat we vaak horen. Jawel hoor, iedereen kan tekenen. Let maar op!

Na deze workshop kun jij tekenen én met meer impact een verhaal vertellen!

De training Zakelijk tekenen is voor iedereen die in zijn of haar werk effectiever en creatiever wil leren communiceren met behulp van tekenen. En voor een iedereen die elke werkdag net een beetje leuker wil maken door het werken met tekeningen.

Resultaat

In het begin krijg je een blanco boekje. Aan het einde van de workshop is deze gevuld met een set van jouw eigen tekeningen. Je leert hoe je poppetjes, kaders, gebouwen, emoties en personen tekent. En je leert symbolen die vaak voorkomen binnen organisaties en projecten.

Daarnaast leer je met behulp van tekeningen een veranderverhaal te vertellen door het opzetten van goede flipovers. Zo maak je je eigen werk leuker én dat van je collega’s omdat het nog interessanter en leuker wordt om naar jou te luisteren!

 

 

 


Data en locaties

vrijdag 13 december 2019
Eindhoven
Meer info

Ook incompany

Al onze opleidingen worden ook incompany aangeboden. Hierbij volgt een groep collega's de opleiding op bijvoorbeeld de locatie van de organisatie. Vul het incompany aanvraagformulier in indien je deze opleiding incompany wilt volgen.

Inschrijfformulier

Via onderstaand formulier kun je je als deelnemer aanmelden voor deze opleiding. Heb je een vraag over het formulier of ondervindt je problemen bij het invullen ervan, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0492 - 50 66 66 of stuur een bericht naar info@driessenopleidingen.nl.