Week van het leren

Kinderen leren lopen met vallen en opstaan. En dit geldt eigenlijk voor alle leerprocessen die de rest van uw leven volgen. Daarom hebben we ‘Vallen en opstaan’ gekozen als thema voor de Week van het leren 2019. De congresdag van de Week van het leren gaat over persoonlijk leiderschap en hoe u binnen uw organisatie een cultuur creëert die het leerproces bij medewerkers stimuleert.

Congresdag - dinsdag 1 oktober

Als coach van alle Nederlandse bondscoaches is keynote speaker Francesco Wessels een specialist in leiderschap, teamgevoel en weerbaarheid. Hij heeft alles geleerd door vooral te doen in plaats van te denken. In zijn verhaal neemt hij u op inspirerende wijze mee in hoe u als team kunt presteren en hoe u met vallen en opstaan bouwt aan een sterke leercultuur.

Daarna kunt u kiezen uit verschillende proefsessies en expertrondes. Tijdens de proefsessies maakt u kennis met het aanbod en de trainers van Driessen Opleidingen. In de expertsessies gaan de sprekers in op thema’s rond vallen en opstaan, leren en ontwikkelen en persoonlijk leiderschap.

De dag eindigt met een interview met Jeroen Driessen, CEO van de Driessen Groep, over hoe u binnen uw organisatie een klimaat kunt creëren, waarin leren en ontwikkelen worden gestimuleerd.

Programma en aanmelden

Webinar - woensdag 2 oktober

Tijdens de Week van het leren organiseren we het webinar 'Update Wnra'. Onze trainers nemen je in een half uur mee in actuele onderwerpen die samenhangen met de Wnra. Voor meer informatie en aanmelden, klik je op onderstaande button.

Informatie en aanmelden webinar